Amersfoortseplein

Xenonweg 13m, Amersfoort


Dienstleistungen

mit Karte zahlen bequemes Einparken Raucherbereich touristenfreundlich

Öffnungszeit

verifiziert

Bewertungen

11
topcomment

Mooie inrichting, niet super groot. Veel keuze, en vriendelijk personeel. Staat ook een monster van een aquarium. Bij binnenkomst al lachen, ze hebben allemaal van die wietpakken aan😂 Aanrader!

10

Erg goede shop veel keuze uit wiet en hasj aardige werknemers en heel mooi ingericht

8

Lekkere selectie Amerikaanse en Canadese wietjes. Net even wat potent er dan wietjes van eigen bodem.

7

Beste shop uit Amersfoort, heel erg behulpzaam personeel! 10/10 voor herhaling vatbaar

6

Fantastische shop, het aanbod aan soorten overstijgt de rest van Amersfoort volledig. Vooral Bas geeft uitstekend advies over het menu!

5

Top shop zeer aardig personeel! Goede uitleg gehad over de effecten

5

Jou wit is echt goet

4

Hele nette coffeeshop met veel keuze aan wiet en hasj, de kwaliteit is ook top en het personeel super vriendelijk. Een van de betere shops van Amersfoort momenteel, go on!

4

Beste shop in amersfoort behulpzaam personeel en hele goeie wiet

4

Echt een top shop! Veel keuze aardig personeel en goede kwaliteit. Ook de shop is leuk ingericht.

4

Aardig personeel en super goede hasj/wiet

4

Top kwaliteit, Black diamonds Canadese bizarre bud

3

Veel soorten wiet w.o. Canadese! vriendelijk personeel. Jammer dat je nog niet kan zitten daar

3

Goede shop met nette bediening en kwaliteit wiet en genoeg keuze

3

Heel veel keuze uit extreem goede cannabis en hasj, aardig personeel en heel klantvriendelijk, mooie locatie in rustige omgeving en ziet er van binnen heel netjes en gezellig uit. Echt 'n aanrader om daar eens wat van hun speciale soortjes te proberen, zijn echt super chill! 😉👍

3

Mooie shop. Hebben erg veel verschillende soorten en geven goede info. Jammer dat je er nog niet mag zitten, als het kan ga ik dat zeker doen! Er staat namelijk ook een heel groot aquarium bij de zitplaatsen.

3

Vriendelijk personeel, veel keuze uit zowel binnen- als buitenlandse wiet en hasj!

3

Goeie shop enemy of the state was mijn favoriet! En goed personeel ze dragen allemaal wietpakjes. En umhhh het vrouwelijk personeel is ook niet verkeerd😅

3

Mooiste shop van t westelijk halfrond, medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Deze mensen weten waar t over gaat. Geen onzin, gewoon goede handel voor een goede prijs. Het aquarium is geweldig om naar te kijken. Alleen jammer dat ze hun echte gastvrijheid nog niet kunnen tonen vanwege de pandemie.

3

Beste wiet/shop in amersfoort!

3

En hasj "

3

Pffff damn wat en Goeie kwaliteit het is als of ik uit een Kanon Geschoten werd vanuit het circus. Super klant vriendelijk en zeker 100% en aan rader om daar je Weed te gaan halen Amen 🙏🏾.

3

Good shop, great atmosphere, nice serves.

2

Erg goeie shop, vond de purple haze zeker een aanrader! Zag er netjes uit veel keuze en goede kwaliteit wiet en hasj.

2

Mooie shop met een rijke keuze aan wiet. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag met je keuze. Ook met de auto prima bereikbaar!

2

Echt TOP! Hele fijne sfeer, kan er op je gemak je keuze maken met goede hulp en een lachertje. Echte aanrader :) 11 out of 10 !!!

2

I am always looking for high quality products, and here for sure you will find great products, too bad the space is small but for a little break it is okay. It is not the top of the coffeeshoo, but if it continues like this and in the good direction, I recommend it.

2

Mooie shop, mensen hier kunnen goed advies geven en alle vragen beantwoorden, ze zijn verder ook eerlijk en de prijzen zijn redelijk. Ook zijn de import wietjes mooi verpakt en erg lekker. Je kan wel merken dat het uit ‘murica komt xD Kortom, Voor iedereen wat wils en kan niet wachten tot we binnen ook mogen blowen!

2

Een erg goed menu, en van hoge kwaliteit! Top shop dit

0

Super relaxte coffeeshop, wordt goed geholpen door het vriendelijke personeel

DERZEIT GESCHLOSSEN

öffnet sunday bei 12:00

öffnet sich in Google Maps

DERZEIT GESCHLOSSEN

öffnet sunday bei 12:00