Barbershop

Barbershop

Raucherbereich
Mit Karte bezahlen
Einfaches Parken
Touristen erlaubt

Coffeeshop wurde nicht überprüft

Dieser Coffeeshop wurde nicht von Greenmeister überprüft und die Informationen könnten veraltet sein. Klicke auf 'Bearbeiten', um die Informationen zu aktualisieren.

Menü

updated: 9/1/2023

 • 3,1 out of 5 stars

  57 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • Indica

  G13

  0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 2,3 out of 5 stars

  3 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 2,4 out of 5 stars

  5 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 3 out of 5 stars

  5 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 4 out of 5 stars

  4 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€€

Über den Coffeeshop Barbershop

Dieser Coffeeshop und die Informationen auf dieser Seite wurden nicht von Greenmeister überprüft - sie werden von Benutzern wie Dir auf dem neuesten Stand gehalten. Wenn Du falsche Informationen gefunden hast, bearbeite bitte diesen Coffeeshop.

Adresse: Kerkstraat 24, Hellevoetsluis

Öffnungszeiten

Tag Geöffnet - Geschlossen
Montag -
Dienstag -
Mittwoch -
Donnerstag -
Freitag -
Samstag -
Sonntag -

Bewertungen

3 out of 5 stars

Basierend auf 15 Bewertungen

Review data

5 star reviews

13%

4 star reviews

33%

3 star reviews

20%

2 star reviews

7%

1 star reviews

27%

Barbershop bewerten

Hilf Deiner Community, indem Du Deine Erfahrungen mit diesem shop teilst.

Recent reviews

🍃 hiaf

hiaf

5 / 5

01-09-2023

Solid selection. Super friendly staff. Always again

0
🍃 skaflan

15-12-2018

Vaak best matige wiet ! Maarja t is wel te doen omdat ik niks anders in de buurt heb

+7
🍃 freek

freek

3 / 5

24-07-2019

aardig personeel op die oudere man na dies is altijd sagerijnig en alles is te veel gevraagd. kwaliteit wiet/hasj is oke verwacht niks speciaals of goeds. prijzen zijn veel te duur voor de hoeveelheid die je krijgt. wat dom is want als zr dat fixen krijgen ze t 2x zo druk

+2

09-06-2023

1 ster is nog teveel. Dit is simpelweg de slechtste coffeeshop van Nederland. Als je ervan houdt om pesticiden, zware metalen en andere vervuilingen te roken moet je hier zijn.

+1
🍃 papa jo

29-05-2022

Verdomd goed, over de hasj mag je ook niet klagen. De afgewerkte voegen zijn ook erg goed. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeren in de buurt. Absoluut aan te bevelen. Ik kom graag. Vijf van de vijf verdiende sterren.

+1
🍃 Groentesoep

08-10-2021

Champagne hasj en super polm zijn aan te raden, afghaan mindere kwaliteit maar daar is de prijs ook naar. Wedding cake sinds kort weer te krijgen, ook erg goed te doen. Personeel altijd vriendelijk, nooit te beroerd voor een praatje of uitleg.

+1
🍃 daimm

daimm

4 / 5

21-02-2021

Sinds kort is de kwaliteit "omhoog" gegaan.. Staat tussen haakjes voor een reden, want het is net Russian-roulette soms, zelfs met strains die (normaal gesproken) altijd van hoge kwaliteit zijn. Veel van het product is of slecht gedroogt een zelf bedachte strain naam etc etc. Maar de keren dat ze iets goed hebben dan is het ook echt GOED. Orange Sherbert, TrainWreck en de WeddingCake die ik daar recentelijk had gehaald waren mid tot top shelf quality zou ik zeggen. Natuurlijk niet Cali kwaliteit of wat dan ook maar hey wat verwacht je. Personeel is.. apart? I guess hahaha, beste manier om ze te beschrijven. Zijn ontzettend aardige mensen maar in het begin wel wat kortaf en bold zou ik zeggen. Maar na een paar keer komen verandert dat al snel. Helaas is dit de enige shop ook in de buurt van mij, wat competitie niet echt een ding maakt waardoor ik denk dat de kwalitiet niet altijd het beste van het beste is. Uiteraard is het het wel waard om eens even langs te gaan en te ontdekken!

+1
🍃 lizzy

lizzy

4 / 5

15-08-2019

Écht goedkoop zijn ze niet. Wiet rook ik niet, personeel is erg eerlijk over de kwaliteit soorten hasj, hier ben ik 9 van de 10 keer erg tevreden mee. Gewoon vriendelijke mensen. (Hahahaha, óók die "ouwe chagrijn" 😂 )

+1
🍃 Zanedam

09-06-2023

Geen slechte wiet. Heel leuk interieur.

0

01-03-2022

Not bad. Power plant and edellweise is allways in the same priece and same good quality!

0
🍃 lux

lux

1 / 5

12-01-2021

ben er al vaker geweest, en normaal goede ervaringen, tot ik gisteren voor 40 euro powerplant kocht voor 9 euro per gram, welke ik thuis stevig rookte en tot mijn verbazing TOTAAL HELEMAAL COMPLEET NIETS voelde, ook de smaak en geur waren vreemd. was het maar matige weit dan was ik nog een beetje high geweest, maar helaas. totaal 0.0 effect. en daar zit ik dus nu mee, een dikke zak oregano. HIER KOM IK NIET MEER.

0
🍃 de duitser

03-08-2019

Op zich een goede en mooie coffeeshop maar helaas hebben ze zelden normale wiet. Dit in combinatie met prijzen waar je een exclusieve wietsoort van zou verwachten is het niet bepaald prettig te noemen. Soms is de wiet goed maar dat is ongeveer 1 op de 10 keer dus 9 keer slechte veel te dure wiet. Vaak met een muffe smaak en soms ook nog vochtig . Het personeel is wel heel vriendelijk op die oude man na , geen idee wie dat is maar mijn wiet koop ik liever bij het andere personeel.

0
🍃 relic

relic

2 / 5

04-04-2020

Vrij duur voor de duurste wiet die op zijn best redelijk te noemen is maar zeker geen garantie. De goedkopere soorten zijn vaak net goed genoeg voor kussen vulling. Personeel altijd wel vriendelijk, maar slim is om eerst ff te kijken hoe het eruit ziet en of het een betere geur heeft dan gedroogd gras. Teleurstellingen zijn namelijk echt geen uitzondering. Jammer ook dat er geen enkele concurrentie in de buurt is!!!!

-1

10-09-2019

Simpel weg te duur. Rij liever op en neer naar Rotterdam. Kwaliteit niks mis mee. Alleen in Rotterdam krijg je 2x zoveel. Ken veel mensen die dat ook doen.

-1
🍃 darkrebel

20-10-2018

Gezellig personeel en meestal wel lekkere wietjes te halen. De prijzen zijn ook niet zo achterlijk hoog dus wel een aanrader! Zelfde geldt voor de hasj!

-4

Greenmeister Angebote
Must-Have Produkte

Die besten Angebote für Premium-Produkte, exklusiv für Greenmeister-Mitglieder. Nur für begrenzte Zeit!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive