Birdy

Schoterweg 19, Haarlem

4.6/5(6)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
mit Karte zahlen bequemes Einparken Raucherbereich touristenfreundlich Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

1
topcomment

Altijd een goeie shop geweest alleen zo jammer dat de kwaliteit van knetter zo achteruit gaat in de zin van er zitten zaadjes tussen en dat gebeurt nou al bijna 2 maandjes en door dat zaad is de THC ook minder , erg jammer en vind slecht dat het gewoon door verkocht blijft worden , laatst werd er gezegt dat is het laatste met zaad en gister opnieuw gehaald en nogsteeds zaad !! geen knetter meer voor mij want 25 voor goede wiet of 25 euro met zaad .. keuze is makkelijk

1

De gezelligste, beste en relaxte shop van Haarlem eo.

1

Super relaxte sfeer en prachtig ingericht, Grand Cafe uitstraling, lekkere wiet en super aardig personeel. Veel locals en wat toeristen. Een aanrader!

0

Cool-Service Cool- Laden Cool- Auswahl Cool-Preise Sehr sauber

0

Beste shop om te zitten in Haarlem.

0

Prima shop. Kom er weer sinds enige tijd. Leuke meiden. Sluit mij aan bij CC. Nadat ik onlangs nogmaals mijn ongenoegen omtrent knetter deelde, kreeg ik verschillende opties mee om te proberen. Misschien omdat ik om de paar dagen om voor €25 kom, maar toch, prima tent. Wellicht speelt het ook mee dat het om de hoek is :)