Checkpoint

NICHT ÜBERPRÜFT

NICHT ÜBERPRÜFT

SCHREIBE EINE BEWERTUNG

Rotterdam

7 BEWERTUNGEN

ROUTE ANZEIGEN

Checkpoint map

Bitte beachten Sie, dass dieses Coffeeshop noch nicht verifiziert wurde

Dieser Coffeeshop wurde leider noch nicht verifiziert. Dies bedeutet, dass die angezeigten Informationen nicht von Greenmeister geprüft werden. Es kann daher vorkommen, dass Menü, Öffnungszeiten und Ausstattung von der Realität abweichen. Als Benutzer können Sie diese Informationen ändern, indem Sie auf "Bearbeiten" klicken.

Öffnungszeiten

BEARBEITEN

Montag 10:00 - 22:00

Dienstag 10:00 - 22:00

Mittwoch 10:00 - 22:00

Donnerstag 10:00 - 22:00

Freitag 10:00 - 22:00

Samstag 10:00 - 22:00

Sonntag 10:00 - 22:00

Rückstellungen

BEARBEITEN
pinnen Pins nicht möglich
pinnen
Ja - Nein
parkeren Einfaches Parken
parkeren
Ja - Nein
rookruimte Nichtraucherzimmer verfügbar
rookruimte
Ja - Nein
Checkpoint Rotterdam
Rating:
LID SINDS 2020
0
TOP REAKTION

Vroeger Peter Tosh, daarna Checkpoint. De ouderwetse stempelkaart is helaas verdwenen en daarmee ook een deel van de klandizie ben ik bang. Toch kom ik er nog regelmatig, en word nog altijd stoned van de vriendelijk geprijsde White Widow. De Jack Herer is behoorlijk sterk, opvallend genoeg is de hasj naar mijn idee wel iets minder dan wat je elders vind. Een beetje afhankelijk waar je vandaan komt, is de lokatie in West gunstig. Op de rand van Delfshaven, weg van de drukte van het centrum en met altijd wel een parkeerplekje in de buurt.

LID SINDS 2020
0

ging hier eerst heen ze hadden goeie hasj alleen laatste tijden ga ik niet meer omdat er dingen zaten in de hash !!!!!!!

LID SINDS 2020
0

Vragen staat vrij Mensen staan zij aan zij in een lange rij en vragen zit er voor mij ook wat bij want kennelijk maakt het hen zo blij en met het antwoord dat zij krijgen willen zij altijd bij je blijven en zullen het zeker opschrijven het geeft hen ook de garantie zonder kwitantie of klote instantie dat zij er ook bij horend en hen eigen kennis is verloren want de meeste mensen hebben slechte oren en merken dat zij er niet bij horen. Ronald

Füge eine Sorte hinzu:

Einloggen

ODER
Passwort vergessen

Registrieren

ODER

Durch die Einrichtung eines Kontos und / oder anderweitige Nutzung der Website und / oder unserer Dienste erklären Sie sich mit der Geltung unserer Allgemeinen Geschäftsbedingungen mit dem Titel "Allgemeine Geschäftsbedingungen Greenmeister" in der Fassung vom 09.11.2009 einverstanden. Die Allgemeinen Geschäftsbedingungen finden Sie hier im PDF-Format... https://de.greenmeister.nl/algemene-voorwaarden.

ZURÜCK

Passwort zurücksetzen