Indian Dylan

Karel de Grotelaan 345, Eindhoven

3.2/5(25)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
bequemes Einparken Raucherbereich touristenfreundlich mit Karte zahlen Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

2
topcomment

Hier werkt eche Indians. Mooi atmosfeer, muziek, mooi meisjes. Echt goed weed, vraag voor Indian Specials gedraaid joints! Dit is ook mooi plek voor rusten en werken, inspiratie krijgen. Dat is waar.

2

Super shop! Heerlijk weed, eerlijke mensen en altijd gezellig. Wat betreft de opmerkingen hierboven even iets beter de menukaart lezen want bepaalde soorten krijg je minder voor 12 euro maar dit wordt duidelijk vermeld en onlangs zijn er digitale weegschalen gekomen die ook voor ons als klant zichtbaar zijn

2

the indian special is the best prerolled joint you can buy in the netherlands 🅱️loods

1

Ik en mijn vriend zijn vaste stoners, de indi mix is zeker aan te raken. Na het afwegen zagen we dat ze ons exact gaven wat we vroegen. De hoeveelheden klopten en de kwaliteit is ook goed. Zeer te vreden!! :)

1

Hele lekkere wiet maar wel duur

1

Ik kom uit België en ga al 28 jaar shoppen in endhoven . Heb ze allemaal gehad . Indian kom ik pas sinds dit jaar (2019) . Een gezellige shop . Goede kwaliteit . Goed gewicht . Goede en snelle bediening . Goed parkeren . Spijtig genoeg heb ik nog geen gebruik kunnen maken van het sanitair . 😉

1

Ewaja goeie shit gap

1

Voor Mats als je dat ziet dat die meiden dat zouden doen wat ik niet geloof ! Waarom zeg je er op dat moment niks van. Maar ik zie t al al laat je jou zelf wegen is het waarschijnlijk nog te weinig !! Zeker te weten dat dat niet gebeurt bij Indy 100% van niet special !!!

1

Ik snap niet zo goed waar al die slechte reviews vandaan komen. Ik heb mijn grammetjes sindsdien thuis diverse malen nagewogen en het klopt altijd. Het personeel is altijd vriendelijk en als je een buisje wilt om je joint te beschermen doen ze daar nooit moeilijk over. Ik kom daar graag want ik maak bij diverse shops anders mee. Niks te klagen!

0

Swed

0

23-3-2020 Net 3,5 gram gewone gruis a 20 euro en een grammetje kush a 13 euro gehaald. Kwaliteit is prima. Bij nawegen blijkt de gruis 3 gram te wegen en de Kush 0.9 gram Ik weeg met een geijkte weegschaal. Trek hieruit je eigen conclusies.

0

Lekkere wiet maar veeeeeeeels te duur. Vind je landinwaarts voor een eerlijke prijs, niet aan de afrip prijzen van Einhoven. Rij ik met veel plezier voor om!

0

Altijd goede bediening je kan vragen wat voor soorten weed en hasj er zijn ook duidelijk te lezen en idd je kan meekijken wat je krijgt. En voor die gene die t over ...wiet heeft daarom staan er lange rijen die allemaal...wiet willen. Laten je nog zelf zien en ruiken als je dat vraagt gewoon Top. Tip Silverhaze.✌

0

Toppen weed zitten vol met zaadjes!

0

Dit is een klote coffeeshop! Weegschalen staan niet correct afgesteld. Ze bedriegen je echt: 3 zakken 50euro zat telkens tussen 0.35 en 0.50 gram te weinig in. Meestal is de weed zelf niet droog. Vriendelijk zijn ze ook niet. 2/10 voor deze shop hoopje prutsers

0

Als ze tijd hebben en er staan geen 30 mensen achter je kan je alles vragen en zijn ze bereid je te helpen er is een rokersruimte aanwezig als ik 5 gr haal en ze wegen het kom je vaak gewoon op 5.3gr uit dus dat eerlijk wegen inderdaad dat doen ze niet dat wordt in jouw voordeel gedaan.... Snelle service goeie wiet wat wil je nog meer.....?

0

Als je natte wiet wilt roken die naar plantvoeding smaakt moet je bij de indian zijn

0

Ok weed but sometimes it makes me really sick

0

Prima wiet en hasj en een Chille rookruimte

0

Deze shop is echt top 😎leuk personeel altijd goeie wiet. Keep up the good work !!! Een tevreden VASTE klant voor al meer dan 10 jaar !!! Grts from Antwerp 😎

0

Echt verschrikkelijk deze shop !!! Als er een rij staat dan rij maar door !!! Want kan zo n uur wachten ! Genoeg goeie shops on Eindhoven waar je meteen geholpen word !! Drama !!!

-1

Deze shop is een grap! Telkens te weinig in de zakjes , de weegschaal staat niet juist. Personeel is onvriendelijk en de wiet ja is rotzooi. Je kan betere wiet kopen in eindhoven

-1

inderdaad de meiden wegen niet eerlijk,is me all talloze malzn overkomen!!!!!!g sindsdien naar ..... ...............

-1

Vochtige kut rommel, vooral de silver haze.. hoe durven ze 12€ te vragen voor die zooi

-2

Hangt geen fijne, veilige sfeer. Veel Personeel. Niet bijzonder vriendelijk. (Lopende band werk). GOEDE WIET. Rotzooi op straat.