New York

Paul Krugerstraat 42, Rotterdam

3.7/5(13)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
bequemes Einparken Raucherbereich touristenfreundlich mit Karte zahlen Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

1
topcomment

Fijne shop, ongedwongen sfeer en duidelijke regels. Wietje kopen, rollen en eventueel roken in de aanwezige rookruimte. Altijd duidelijk zicht op de producten. En voor de haze liefhebber is de zilver haze aan te raden. De kush roker zou dan voor de red diamond moeten gaan. Beide wietjes smaken zoals ze horen te smaken. Een van de betere shops op zuid! 4,2/5

0

Beste shop op zuid.

0

ghosttrain haze 🐍❤️

0

afgelopen weekend even langs geweest, zeer vriendelijk en behulpzaam (ik had het bordje geen pin gemist, er werdt mij meteen verteld waar ik wel kon pinnen) snow white is een aanrader bij deze shop, AMG is een stevige haze voor de ervaren roker. alle wiet ligt netjes zichtbaar voor de klant, en ziet er gezond uit mooi groen en goed gedroog.

0

afgelopen week bij een vriend wezen slapen in Rotterdam. dus maar even bij New York langs gegaan want die shop was het dichts bij. een 10tje Orange Bud gehaald en een 10tje Skuf (hasj) heerlijke soortjes naar mijn mening. vriendelijke man achter de balie en een ruim aanbod zeker een aanrader als je in de buurt bent.

0

haze bij hun gehaald ruikt muf naar water is niet eerste keer snap niet dat julie dat verkopen Nog 10 euro der voor vragen ik zou deze coffeeshop overslaan

0

never new york coffeeshop again

0

Vriendelijk personeel en altijd goeie wiet. Ruim aanbod aan wiet soorten. Ben zelf niet een hasj roker, maar ze hebben altijd wel minimaal 4 soorten staan.

0

lekkere wiet voor ieder wat wils je kan direct zien wat je koopt door glasvitrine en vriendelijk personeel

0

Blijft mijn favo shop! Goeie wiet goeie prijs goeie high goeie dingen

0

Wat kost een voorgedraaide Skunk blow

0

Die wiet licht heel de dag open in een bak waardoor die vaak scherp op je keel is

0

Good coffee, good stuff. Gelato 41 and Mac1 are the best.