Paradijs

Sint Annastraat 3, Breda

3.7/5(19)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
mit Karte zahlen Raucherbereich bequemes Einparken Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

9
topcomment

Beste shop in de streek! Super aardige mensen. Goed product. Niet zoals bij de Baron waar de goedkope wiet altijd op is en ze je dan wat duurders proberen aan te smeren..

8

Love paradijs kom al langer dan 20 jaar altijd tevreden en leuke mensen

5

Goede kwaliteit, een beetje aan de prijs maar het personeel maakt heel veel goed, super vriendelijk en ze geven goed advies.

4

Ik vind dit de beste shop van breda. Personeel is super vriendelijk en niet verlegen om een praatje. Ook geven ze voldoende en als je niet precies weet wat je wil geven ze je altijd een goed advies. Het is er klein maar fijn.

3

Aardig personeel, veel aanbod. De cake sloeg bij mij helaas niet aan.

2

Beste shopa van Breda!! Ik raad mensen hiero naartoe te gaan 👽👽👽👌👌👌

1

vriendelijk en gezellig zeker een aanrader

1

By far chillste shoppa van heel breda kom hier zeker graag Grote keus het aantal diversen soorten zijn wel aanwezig En het personeel is echt super chill

1

Soiso de beste shop in de buurt, jammer genoeg maar klein van binnen maar de service is top, goeie wiet/hash en de spacecake is voor shop quality erg goed

1

By far de beste shop in breda, stabiele wiet, prijzen in de midrange lichtelijk aan de duurdere kant maar altijd goed. Daarnaast is het personeel aardig. Zeker een aanrader!

0

Goede shop, zit flink te genieten van de kush 👍

0

Kan je hier als belg wiet kopen ?

0

Beste personeel van Breda. Super chille mensen weten er veel van en hebben altijd goede alternatieven mocht er toevallig iets op zijn.

-1

Gezellige shop! Buiten het feit dat de auto even wegmoest (best logisch) een leuk ontvangst door de dame en de heer achter de balie hielp me goed op weg na de vraag wat de lekkerste haze is...;) aanrader!

-3

Als je een beetje goeie wiet wilt roken betaal je hier 10 euro voor 2 jointjes, meestal aangeduid met 0.83 gram maar in werkelijkheid is het 2 jointjes. De wiet dat 1 gram of 0.91 per zakje zit lijkt net gekweekt door amateurs zoals de amnesia echt super bagger, vieze smaken. Kan duidelijk merken dat deze coffeeshop nog veel te leren heeft ten opzichte van de grote bekende coffeeshop in amsterdam of den haag.

-3

Slechtste wiet die ik sinds tijden heb gerookt... de Amnesia Haze.Oplichters..

-5

Hipster tent!! Voor kwaliteit moet je hier niet zijn. Hoge prijzen en matige producten. Reviews hier zijn waarschijnlijk van eigen personeel. Beste shop? gebaseerd op ......? Enige pluspunt is de locatie verder stelt het niks voor.

-6

Klootzakken geven minder dan is [email protected]!

-13

Need Dutch id to enter. No English or French.