The Happy Corner

Oude Molenstraat 115-117, Assen

1.8/5(19)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
mit Karte zahlen bequemes Einparken Raucherbereich touristenfreundlich Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

12
topcomment

I was there today, one guy wanted to have his computer while he smoked, but the only one in the staff who was there an old blond woman, she gets irritated and did not let him. She went really aggressive and threaten him with ugly stuff. Probably one of those places where you will get fucked up in the office if they dont like you or if you look at them wrong. Bad experience, happens once, happens probably always. If you go there, be careful of that blond old lady. I do NOT recommend it. I rather drive 10min more to Groninge where you have 100 good places, where people sitting, having fun and as any cafe, they use there computer and WIFI. I felt sorry for the guy, I talked to him, also he was shocked. Now you know!

10

Niet een hele beste shop...als inwoner van smilde mag je niet binnen zitten...hebben een monopolie positie en maken daar dankbaar misbruik van... Geen goede wiet en een waardeloos beleid..wij kopen in vervolg ergens anders

6

Ga er niet heen, je wordt bedonderd. Hele slechte wiet en stervens duur. Weg met die kudt tent. En het personeel haalt wiet of hasj uit de verpakking voor eigen gebruik of om ook te verkopen.

4

Deze shop is meteen failliet als de gemeente een concurrent toelaat. Dure, slechte wiet!

4

Zo zie je maar weer als de gemeente maar 1 shop toe laat die geen Concurrentie heeft, kunnen ze vragen wat ze willen. 0,8 voor 7,50 is belachelijk, Het word nog onder de 3,50 per gram ingekocht. (Groiningen is veel goedkoper)

4

Echt een schijt shop. Hasj ruikt naar kruiden. 3 jointjes verder en nog nuchter!

4

Wat een kut shop, bijna geen keuze, chagrijnige bediening, en als je een los vloeitje vraagt, krijg je die niet, maar moet je een heel pakje kopen.. Met de opmerking, als je wat te klagen en hebt, ga je maar naar de belastingdienst

4

omg FUCKED UP PLACE! I am at coffe shops with my laptop 8h per day! I would never go there!

4

Ze halen achter de bar zelf wiet uit de verpakking, en die verkopen ze weer. Waardeloose coffeeshop.

2

1 vd Slechtste Shop uit het noorden! Ben zeer bekend in de 3 noordelijke provincies. Maar deze shop slaat echt op alles. Slechte wiet chagerijnig personeel. Heel gierig ook dr kan nog geen vloeitje of tippie vanaf.

2

Slechte shop.

2

Hoe mag deze shop uberhaupt nog open zijn. Haal normaal altijd uit groningen maar omdat het te laat was nog naar groningen op en neer te gaan toch maar besloten hier heen gegaan. kocht plakje polm voor 15 euro! kom vervolgens thuis en besluit het even te testen. zwarte rook en smelt niet, laat een kij hard grijs blok achter. Van hier roken is gegarandeerd kanker na meer dan 1 joint. Echt rond uit onacceptabel, kom hier nooit meer terug en raad het sterk af om hier je hasj/wiet te kopen. Krijgt van mij 1 ster omdat het niet lager kan.

2

Vandaag langs geweest, nergens stond bij de prijzen hoeveel je krijgt en toen ik het vroeg kreeg ik als antwoord dat de prijs per zakje is en dat er iets meer dan 1 gram inzit, beetje een vage plek zeker niet aan te raden

2

Als iemand die al jaren in Assen heeft gewoond en ook al zeer lange tijd joints rookt, neem het maar van mij aan: Deze shop is zéér slecht en houd een monopolie in hadden binnen de regio. Ze vinden het dus de normaalste zaak van de wereld om je een (zwaar) verminderde hoeveelheid te verkopen voor aanzienlijk hogere prijzen dan alle andere coffeeshops in Nederland. Een 6je? Nee, betaal maar 7,50 euro voor een zakje waar je nét 2 en héél zelden 3 jointjes uit haalt. Afijn, dan maar een 12je toch? Nee! Betaal maar 15 euro voor een zakje waar langer na niet genoeg in zit om het prijsverschil goed te maken. Het standaard 25je laat ook te wensen over met de prijs van 27,50 euro voor een teleurstellende hoeveelheid wiet. De kwaliteit is over het algemeen redelijk, maar de prijsverhouding en het rot-excuus dat de wiet "extra compact" is is natuurlijk klink-klare onzin. Gemeente Assen zou eindelijk een keer een concurrerende coffeeshop toe moeten laten maar elk voorstel wordt altijd afgewezen.

1

Ik kom uit Assen. En ik vind coffeeshop The Happy Corner. De beste uit assen. Ze hebben altijd goede weed en mooie zakjes, En vriendelijk personeel en krijg gratis vloei en tip mee

1

Wordt in de volksmond ook wel Crappy Corner genoemd. Dure stuff en geen vriendelijke benadering. Locals rijden liever een half uur voor kwaliteit.

0

Net een bajes.. wel goede wiet

0

Alleen pinnen vanaf 3uur smiddags 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

0

Eerlijk is eerlijk ze hebben nu wel betere weed dan voorheen. Maar wel aan de dure kant. Jongeman achter de toonbank legde me goed uit welke ik moest kiezen kwa stonedheid. Ik kom er niet zo vaak meer maar als ik nergers kan halen dan is de Happy wel een uitkomst deze dagen. Voorheen ging dan door naar Groningen of Zuidlaren..

0

Echt een k*t shop, net als wat anderen aangeven. Heeft de crappy corner de monopoliepositie in handen in Assen. Verkopen al meerdere jaren slechte wiet voor te dure prijzen. Heel enkel hebben ze een keer Haze die je kan kopen voor 15 euro per gram en spijt dat je niet naar Groningen bent gegaan, en deze is al vaak niet aanwezig of “uitverkocht”. Ga hier niet heen!

-4

Kan me totaal niet vinden in de reviews van de anderen, heb er een goede ervaring aan over gehouden. De vrouw achter de bar was aller aardigst en behulpzaam. De prijslijst was gesneuveld dus heeft ze me mondeling te woord gestaan. Alleen jammer dat ze de hasj voorgedraaid niet meer hadden. voor de rest gewoon prima!

COFFEESHOPS IN DER NÄHE