The Reef

Oppert 1, Rotterdam

3.3/5(22)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
mit Karte zahlen Raucherbereich touristenfreundlich bequemes Einparken Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

16
topcomment

Het scannen van een ID, wat The Reef probeert te doen, is inderdaad in strijd is met de privacywetgeving. Mocht je ID tóch gescand zijn dan kan je hier een klacht indienen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/klachtenformulier

13

The Reef is veel te duur! Als die dombo's aan de deur een portiersopleiding hadden gevolgd hadden ze geweten dat je een ID niet mag scannen.

6

Prices are higher than other coffeeshops, for a quality that is nice but nothing TOO special.

3

Last night, bought a 0.6g pre-rolled joint. Complete rip off. It had virtually nothing in it.

1

Best location in town. The inside is decked out with an unbelievable underwater theme. Good prices, decent product. A bit more chaotic than other coffeeshops in Rotterdam - the place can get busy and the security team outside is a lot more serious about their job than others - but this energy may attract you. The best place in Rotterdam for a night smoke. Pre-rolls were sold as 0.3 or 0.6g and were spot on. Better selection of bud than most. The toilets were done out with a submarine theme but were in need of a cleaning.

1

Leukste shop om te smoken in Rotterdam! Echt een aanrader! Goeie wiet maar daar betaal je ook voor.

1

Amnesia supreme, waaauww wat heb je me laten spacen! Chapeau!!!! Het is een aanrader iedereen...!!!!!

0

Super shop om te komen. De wiet is top en de rookruimte relaxed. Ook het persooneel is erg vriendelijk. Zeker een aanrader voor als je wilt zitten met een leuk sfeertje!

0

Zeer gezellig en goede wiet

0

goeie hasj

0

In de reef heb ik veel soorten wierie en hasj gekiert: ik heb er mangokush, white Russian, amnesia supreme, lavender kush, amnesia hasj en de blonde polm geprobeerd. De prijs is iets te hoog en sommige soorten zijn gewoon slechte jonko bedoeld voor toeristen. Ik heb zelf een keer hoofdpijn gekregen van die blonde polm. Het personeel is wel vriendelijk en ze zullen proberen je te helpen met het kiezen van je soort. De rookruimte is naar mijn smaak te druk met te harde muziek.

0

Onvriendelijk personeel en ze hadden niks. Ik had een vraag over een wietsoort die ze verkochte en kreeg kortaf antwoord en een blik alsof ik gek was

0

Gemiddelde prijzen, Goeie kwaliteit producten, Persoon af en toe beetje moe/chagrijnig. Voor de rest een van de beteren van Rotterdam.

0

Echt RUK! Verkopen naar eigen zeggen 'kwaliteit hasj' vanaf €15,- per gram. Wat een troep!!! Snap dat je een slaatje uit de coronacrisis wil slaan, maar dit is gewoon oplichting. Enne, dat scannen van je paspoort gaat ook nergens over.

0

Goeie shop , blue cheese goeie wiet , 50/50 hasj ook erg goed

0

Aan de deur staat een bullebak die alle sfeer verpest en juist onveiligheid uitstraalt. Wat een misser. Gaat respectloos om met klanten en lijkt te genieten van het kleine beetje macht dat hij heeft als uitvoerder van het deurbeleid. Erg triest. Weigert je bijv de deur als je niet met twee voeten op de stip staat. Ik kom hier nooit meer, behalve on in de straat rond te hangen zonder een bezoek te brengen aan deze shop.

0

Veel keuze goede bediening en een chille vibe

-1

De scanner die in coffee shop the Reef word gebruikt is precies de zelfde scanner dat word gebruikt bij heel beel sigaret automaten ... Daar hoor ik niemand over klagen! Waarom vraag je niet eerst naar info aan de portiers voordat je zomaar iers schrijft.

-1

Deze shop heeft het allemaal: je wordt vriendelijk verwelkomd bij de deur tijdens de id-check, het interieur ziet er verzorgd uit, een uitgebreid menu met toelichting per soort, de verkoopsters zijn vriendelijk, producten kunnen van tevoren worden bekeken/geroken, je kan er pinnen en en tot slot is er nog een rookruimte (die ik zelf nooit heb gebruikt). Kwaliteit is ook prima. Prijzen een tikkeltje hoog, maar dat hebben meer shops in het centrum. Je krijgt er wel een goede ervaring voor terug.

-2

Goeie wiet. Goeie voorlichting. Aardig personeel en duidelijke uitleg. De voorgedraaide zijn hier ook erg goed. Top shop!

-4

Ontzettend aardig personeel, legt met liefde uit wat de effecten zijn en helpen je met plezier. Hangt een goede en kalme sfeer en ik heb niet het gevoel alsof ik gewoon maar als inkomstenbron wordt gezien, in tegenstelling tot veel andere shops. Prachtig menu, mooie soortjes. Toppers.

-4

Van het weekend geweest. Top ! De monki hasj genomen 20 euro voor grannie. Aanrader voor jullie, mevrouw achter de bar zei nog oeff. Later realiseerde ik wrm ze oeff zei 😎. Ziet er binnen erg goed uit, iedereen is vriendelijk.