Tsjakka

Koningstraat 44, Den Helder

4.3/5(18)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
bequemes Einparken mit Karte zahlen Raucherbereich Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

8
topcomment

Mrinc & kaolo zijn volgens mij de concurent want dit zijn gewoon concurenten praatjes en slaan kant nog wal. Want ik weet uit ervaring dat deze shop het beste materiaal heeft in Den Helder en ik haal verder nergens anders, ben erg tevreden. En daarbij is Tjakka transparant want de wiet staat gewoon in het zicht zodat je kan zien wat je koopt.

4

Word goed geholpen en goeien hasj en vaak leuke acties en goed spul👍🏼

3

Gezellige coffeeshop, vriendelijk personeel, en het allerbelangrijkste, zeer goede wiet en hasj. Vaak ook leuke aanbiedingen! Zeker een aanrader!

3

ontvangst ruimte is wat krap, zeker bij opening. verder is het wel o.k en voor mekaar.

3

Goeie shop je loopt makkelijk in en uit lekkere wietjes tuurlijk ook mindere. Maar daar is de prijs naar. ..dus ook voor de minder rijke blower een leuke shop..maar zeker ook toppertjes. Kom er graag. Vriendelijk personeel ook

2

Ik kom er al jaren.. personeel is vriendelijke en geven goeie informatie over de producten.. de wiet en hasj zijn beste en gegarandeerd dat je stoned word... de wiet staat in het zicht dus je weet wat je koopt. Al met al geweldig shop

2

Goeie actiehasj, en voorderest ook goeie wiet enz. Fijne coffeeshop, is wel erg stil altijd :D Daarbij ook vriendelijk personeel

2

Heel vriendelijk personeel, goede kwaliteit wiet en dat voor een scherpe prijs. Wat mij betreft, the place to go!

2

Top shop, over het algemeen het beste materiaal. Goeie gasten achter de balie en strakke prijzen. Ik zou zeggen, niks aan op te merken. Ga zo door!

1

Ik kom nu al bijna 20 jaar bij de tjakka en ik blijf het de beste coffeeshop vinden goeie service en klantvriendelijk. Top coffeeshop dikke 10

1

Love tsjakka, kom eral vanaf me 18de en wordt altijd goed geholpen.. Ik hou van de verschillende soorten weed en hasj en qua prijs en kwaliteit is het ook okee!

1

Prima shop vaste klant.

1

kom als eilander al zolang Tsjakka bestaat en alleen maar daar meneer Hamid en zijn personeel hebben alles al meegemaakt en beleeft jammer dat de regels ze zo in de weg staan! altijd vet chill kunnen zitten en altijd top weed en stuff ...,de fucking weed kan ik me nog goed heugen!..was een hippe mooie zaak jammer dat het tegenwoordig alleen afhaal is ,vervlogen tijden maar nog altijd mijn shop!!

0

Word altijd goed geholpen, kan er geen slechg woord over zeggen

0

Goeie shop, over t algemeen de beste kwaliteit prijsverhouding in Den Helder. Personeel is ook altijd wel vriendelijk. Zit ook op een goede plek.

0

Lage: gut zu erreichen. Personal: nett aber mehr nicht. Preise/Auswahl: okay/ große Auswahl auch Muffins. Keine Karten Zahlung! Qualität: bruce Banner: ganz okay. Muffin: lecker und wirkungsvoll.

-3

Slechte shop en kwaliteit is vertyft geen fijn personeel ze hebben alleen de locatie mee maar loop een meter verder en daar is het wel chill en goed

-4

Kut shop, chemishe wiet en onvriendelijk personeel. Het liefst willen ze dat je komt kopen en daarna oprot. Shop is ook zo ingericht om dit voor elkaar te krijgen.