De Baron

Boschstraat 127, Breda

2.8/5(12)
nicht geprüft

Dienstleistungen

bearbeiten
mit Karte zahlen Raucherbereich bequemes Einparken Die Informationen wurden von Greenmeister nicht verifiziert.

Öffnungszeit

bearbeiten

Bewertungen

5
topcomment

Goede kwaliteit, een beetje aan de prijs maar het is de moeite, met super vriendelijk personeel die je goed advies geven, en er is veel te kiezen.

2

@tomm haha wtf. Dus jij blowt voor 10.000 per maand. Onzin gappie

2

ik heb 'n beperking maar,zoals de meeste coffeeshops,meldt ook De Baron niet of ik met m'n rolstoel binnen kan,SLORDIG!!

1

Fijne shop. Fijne mensen. Fijn gemak met pinnen en parkeren. Enkel is de kwaliteit van de wiet die ze verkopen om treurig van te worden. Mits je kwaliteit uit de randstad gewend ben. Voor 'n sporadische blower een geweldige shop!

0

De baron van Breda draait zich om in zn graf als ie weet dat er in zijn stad zulke verschrikkelijk slechte wiet word geteeld en verkocht... dat geld voor ALLE shops in Breda!

-1

De amnesia haze is super goed maar komop 0,8 g voor een tientje dat is wat je krijgt en je kan minimaal voor 15euro halen

-1

Wat een kut shop, vies verwaand wijf achter de balie die je nog niet eens aankijkt

-1

Kom hier al 1 jaar 5 dagen per week. En nog nooit iets slecht mee gemaakt. Je krijgt waarvoor je betaalt Vriendelijke persoon :)

-1

Dit is de eerste coffeeshop die dat spul waar de amnesia overal mee bespoten wordt heeft gemengd met een hasj soort en dat verkoopt als de sterkste hasj die ze hebben. Je krijgt er een verhaaltje bij dat de hasj is gemaakt van amnesia haze en tevens super potent is. Thuis olie van gemaakt om in mijn pax te vapen maar het heeft mijn pax niet gehaald. De olie wou maar niet stollen dus een nachtje in de koelkast gezet en nog steeds vloeibaar. Ik heb het laten testen en ben geschrokken. Ik heb van het hele proces een filmpje gemaakt die ik nog even moet editen en plaats het dan op dumpert en youtube. Ik ben naar amsterdam gegaan met de olie die ik heb gemaakt en heb weer 1,67 gram van die giftige hasj gekocht en meegenomen. Ook de interview komt online. Kwekers worden opgejaagd maar de echte criminelen krijgen een vergunning. De haze soorten zijn hier bespoten met dat spul wat in de hasj gaat.

-2

Ik zelf ben erg tevreden over deze shop. Heb wel soms wat hardere hash ontvangen dan andere maar vooral de voorgedraaide jointjes zijn echt heel goed naar mijn mening. Leuk en vriendelijk personeel ook.

-2

Geweldige shop, beste hasj van Breda. Heerlijke wiet en enorm gezellig personeel waardoor je je er vanaf de eerste keer dat je binnenkomt thuis voelt.

-5

Slechte shop. Vergane glorie eigenlijk. Vroeger was het er leuk met leuke mensen, nu werken er arrogante kerels met een grote mond. De enige reactie is altijd; "Ik kan er niks aan doen.." Is geen normaal gesprek mee te voeren. Doelbewust hebben ze goedkope wiet die altijd op is toevallig.. Als je er dan toch al bent koop je wat duurders. Ik ben een blower en heb er in 25 jaar €300.000 naartoe gebracht en dat is gestopt door dit soort achterlijk gedrag. Nooit meer de Baron!