De Baron

De Baron

Raucherbereich
Mit Karte bezahlen
Einfaches Parken
Touristen erlaubt

Coffeeshop wurde nicht überprüft

Dieser Coffeeshop wurde nicht von Greenmeister überprüft und die Informationen könnten veraltet sein. Klicke auf 'Bearbeiten', um die Informationen zu aktualisieren.

Menü

updated: 11/5/2022

 • 0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 2,6 out of 5 stars

  5 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 2,5 out of 5 stars

  35 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 2 out of 5 stars

  2 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • Indica

  bubble

  0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • Sativa

  lemon

  0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€€
 • Hybrid

  bacio

  0 out of 5 stars

  0 Bewertungen

  Eigenmarke

  €€€€

Über den Coffeeshop De Baron

Dieser Coffeeshop und die Informationen auf dieser Seite wurden nicht von Greenmeister überprüft - sie werden von Benutzern wie Dir auf dem neuesten Stand gehalten. Wenn Du falsche Informationen gefunden hast, bearbeite bitte diesen Coffeeshop.

Adresse: Boschstraat 127, Breda

Öffnungszeiten

Tag Geöffnet - Geschlossen
Montag -
Dienstag -
Mittwoch -
Donnerstag -
Freitag -
Samstag -
Sonntag -

Bewertungen

3 out of 5 stars

Basierend auf 16 Bewertungen

Review data

5 star reviews

25%

4 star reviews

13%

3 star reviews

25%

2 star reviews

13%

1 star reviews

25%

De Baron bewerten

Hilf Deiner Community, indem Du Deine Erfahrungen mit diesem shop teilst.

Recent reviews

02-09-2023

Het personeel is niet onvriendelijk of disrespectvol maar echt behulpzaam kan je ze ook niet noemen. zo schrijven ze bijvoorbeeld nooit op het zakje wat wat is als je 3 zakjes hasj haalt (echt onhandig!) verder ongeintresseerde indruk en heel duidelijk ons kent ons. de hasj is altijd wel oke voor een redelijke prijs, maar wiet kan je beter niet halen hier. qua wiet zijn er echt veel betere producten voor een vergelijkbare prijs in de buurt te krijgen. vandaag ook weer 0.3 minder gehad dan op het menu geadverteerd, kwam ik thuis achter toen ik het nawoog. ik zal hier alleen nog komen als het echt niet anders kan. al met al is het best een matige shop maar niet de slechtse waar ik ooit ben geweest. 2 sterren.

0

26-08-2023

Compared to the other shops in the area, it's more expensive but the bud isn't of higher quality compared to the other shops. It's fine, but not great.

0
🍃 mary - jane

30-03-2018

Goede kwaliteit, een beetje aan de prijs maar het is de moeite, met super vriendelijk personeel die je goed advies geven, en er is veel te kiezen.

+1
🍃 novaweed

05-11-2022

De Baron is qua zitgelegenheid de gezelligste coffeeshop in breda. Echt een woonkamer sfeer. Wiet is goed, maar vraag vooral aan de balie medewerker welke op het moment het mooist is want het wisselt enorm week per week. Nederlands id of BRP vereist om binnen te komen, rolstoel toegankelijk. Overal een prima shop

0

21-09-2021

Super shop!

0
🍃 vatojc

29-07-2019

Fijne shop. Fijne mensen. Fijn gemak met pinnen en parkeren. Enkel is de kwaliteit van de wiet die ze verkopen om treurig van te worden. Mits je kwaliteit uit de randstad gewend ben. Voor 'n sporadische blower een geweldige shop!

0

09-06-2019

ik heb 'n beperking maar,zoals de meeste coffeeshops,meldt ook De Baron niet of ik met m'n rolstoel binnen kan,SLORDIG!!

0
🍃 tomm

tomm

1 / 5

22-12-2018

Slechte shop. Vergane glorie eigenlijk. Vroeger was het er leuk met leuke mensen, nu werken er arrogante kerels met een grote mond. De enige reactie is altijd; "Ik kan er niks aan doen.." Is geen normaal gesprek mee te voeren. Doelbewust hebben ze goedkope wiet die altijd op is toevallig.. Als je er dan toch al bent koop je wat duurders. Ik ben een blower en heb er in 25 jaar €300.000 naartoe gebracht en dat is gestopt door dit soort achterlijk gedrag. Nooit meer de Baron!

0
🍃 marleen

20-09-2018

Dit is de eerste coffeeshop die dat spul waar de amnesia overal mee bespoten wordt heeft gemengd met een hasj soort en dat verkoopt als de sterkste hasj die ze hebben. Je krijgt er een verhaaltje bij dat de hasj is gemaakt van amnesia haze en tevens super potent is. Thuis olie van gemaakt om in mijn pax te vapen maar het heeft mijn pax niet gehaald. De olie wou maar niet stollen dus een nachtje in de koelkast gezet en nog steeds vloeibaar. Ik heb het laten testen en ben geschrokken. Ik heb van het hele proces een filmpje gemaakt die ik nog even moet editen en plaats het dan op dumpert en youtube. Ik ben naar amsterdam gegaan met de olie die ik heb gemaakt en heb weer 1,67 gram van die giftige hasj gekocht en meegenomen. Ook de interview komt online. Kwekers worden opgejaagd maar de echte criminelen krijgen een vergunning. De haze soorten zijn hier bespoten met dat spul wat in de hasj gaat.

0
🍃 debaas

24-11-2020

Wat een kut shop, vies verwaand wijf achter de balie die je nog niet eens aankijkt

-2
🍃 cannaseur

18-04-2020

De baron van Breda draait zich om in zn graf als ie weet dat er in zijn stad zulke verschrikkelijk slechte wiet word geteeld en verkocht... dat geld voor ALLE shops in Breda!

-2
🍃 strraycat

06-04-2020

Ik zelf ben erg tevreden over deze shop. Heb wel soms wat hardere hash ontvangen dan andere maar vooral de voorgedraaide jointjes zijn echt heel goed naar mijn mening. Leuk en vriendelijk personeel ook.

-2
🍃 c. o. zorn

27-03-2019

De amnesia haze is super goed maar komop 0,8 g voor een tientje dat is wat je krijgt en je kan minimaal voor 15euro halen

-2
🍃 kjungbeker

19-01-2019

Geweldige shop, beste hasj van Breda. Heerlijke wiet en enorm gezellig personeel waardoor je je er vanaf de eerste keer dat je binnenkomt thuis voelt.

-2
🍃 blowmaster

11-12-2020

Kom hier al 1 jaar 5 dagen per week. En nog nooit iets slecht mee gemaakt. Je krijgt waarvoor je betaalt Vriendelijke persoon :)

-3

Greenmeister Angebote
Must-Have Produkte

Die besten Angebote für Premium-Produkte, exklusiv für Greenmeister-Mitglieder. Nur für begrenzte Zeit!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive