Zoo

NICHT ÜBERPRÜFT

NICHT ÜBERPRÜFT

SCHREIBE EINE BEWERTUNG

Amersfoort

53 BEWERTUNGEN

ROUTE ANZEIGEN

Zoo map

Bitte beachten Sie, dass dieses Coffeeshop noch nicht verifiziert wurde

Dieser Coffeeshop wurde leider noch nicht verifiziert. Dies bedeutet, dass die angezeigten Informationen nicht von Greenmeister geprüft werden. Es kann daher vorkommen, dass Menü, Öffnungszeiten und Ausstattung von der Realität abweichen. Als Benutzer können Sie diese Informationen ändern, indem Sie auf "Bearbeiten" klicken.

Öffnungszeiten

BEARBEITEN

Montag 10:00 - 00:00

Dienstag 10:00 - 00:00

Mittwoch 10:00 - 00:00

Donnerstag 10:00 - 00:00

Freitag 10:00 - 00:00

Samstag 10:00 - 00:00

Sonntag 10:00 - 00:00

Rückstellungen

BEARBEITEN
pinnen Pins möglich
pinnen
Ja - Nein
parkeren Einfaches Parken
parkeren
Ja - Nein
rookruimte Raucherbereich vorhanden
rookruimte
Ja - Nein
Zoo Amersfoort
Rating:
LID SINDS 2018
5
TOP REAKTION

slecht. personeel onvriendelijk, ziet eruit als hanggroep jongeren die na 1 vraag al op hun tenen staan om te zeggen dat je blind bent omdat ik het logo op zijn vestje niet gezien had. enorme logo van 2 bij 2 centimeter op een open trainings jasje. geen welkom gevoel. vraag om advies en kreeg alleen als antwoord. wat jij wil. beetje hetzelfde idee van een oude western, dat je zo'n salon binnen komt, door de klap deuren en iedereen kijkt je aan van wat kom je doen. Muziek was niet mijn ding. maar ik wou eigenlijk na 5 seconden al weg. product was gemiddeld. bij vertrek zei ik netjes: Werkse! maar kreeg geen antwoord terwijl hij me wel aan stond te kijken. het "horeca" begrip was er niet te vinden.

LID SINDS 2019
3

Dit is echt een hele slechte coffeeshop. Zeer onvriendelijk onguur en ondeskundig personeel. Intimiderende “ beveiliging “ voor de deur. Absoluut geen aanwinst voor de verdere normalisering van cannabisgebruik in Nederland. Zo wil je geen shop in je buurt. Gelukkig komt er nu snel meer concurrentie in Anersfoort. Hier hoef je gelukkig nooit meer heen

LID SINDS 2020
2

Het personeel van de shop is klant onvriendelijk(met een paar uitzonderingen). De kwaliteit van de wiet is echt om te huilen. Ze hebben daar bakken staan waar het wiet in zit, maar laten de bakken altijd open staan. Het gevolg is dat het erg droog is en de kwaliteit gaat achteruit(miss was de kwaliteit al slecht voordat het de shop binnen komt). Ik ben erg blij dat er concurrentie in Amersfoort is gekomen, hopelijk zien ze eindelijk in dat de slechtste shop van Amersfoort is. Als de eigenaar of iemand van de shop dit leest, ga een keer bij Boerejongens kijken in Amsterdam, daar kunnen jullie nog heeeeel veel van leren.

Füge eine Sorte hinzu:

Einloggen

ODER
Passwort vergessen

Registrieren

ODER

Durch die Einrichtung eines Kontos und / oder anderweitige Nutzung der Website und / oder unserer Dienste erklären Sie sich mit der Geltung unserer Allgemeinen Geschäftsbedingungen mit dem Titel "Allgemeine Geschäftsbedingungen Greenmeister" in der Fassung vom 09.11.2009 einverstanden. Die Allgemeinen Geschäftsbedingungen finden Sie hier im PDF-Format... https://de.greenmeister.nl/algemene-voorwaarden.

ZURÜCK

Passwort zurücksetzen